Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir dokumada olan bu makalelar korkulu durumların maksat göstericisidir.

Hakikaten yangınlardan korunmak bağırsakin baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu alfabemızda;

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları ahenkli olarak binalmalıdır. Bapnın fondöten çaldatmaışmasını yağdırmak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu arama edilmeli ve icabında hizmet yapılmalıdır.

Bu tür yangın merdiveninin taban özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayan dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven kalıplı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar yahut güzel duyusal üzüntüların bir faktör evetğu binalar muhtevain iyi hale getirir.

Yerel itfaiye yetkilileri ve yapı denetçileri, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın tüm organizatör gereklilikleri huzurladığından ve Yangın Kapısı güvenli bir boşaltma rotası katkısızlamada çarpıcı olduğundan tehlikesiz olurlar.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine gerelti olan müstacel hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamam ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu tip sebebiyle kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Gök Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Fevkda önem düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Ahşap yangın bapları, ananevi görünümleri ve mevsuk dokumaları yüz hem hane hem de ticari ortamlarda popülerdir. Ekseriyetle yangına dayanıklı ahşaptan yahut kompozit bir malzemeden bünyelmış üstelik bir çekirdeğe sahiptirler ve ekseri iç dekora uyması karınin istila yahut laminatlarla tamamlanırlar.

Report this wiki page